Teatre Municipal Francesc Tárrega

MARALA

MARALA

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Marala, integrat per Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, són tres dones músiques i compositores originàries de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Sobre l'escenari queda palesa la complicitat de les veus i els cossos. Veus de tradició, de proximitat i de nuesa es barregen amb guitarres i instruments de percussió tradicionals. Una proposta d'arrel, lluminosa i trencadora, que respira amb alens femenins. Ens presentaran l’últim treball discogràfic, Jota de morir, premiat com a millor disc de l'any per la crítica dels Premis Enderrock. Un disc resplendent, lluminós, una simbiosi precisa i preciosa entre tradició i modernitat, per a desgastar una miqueta més un tòpic que ara i ací adopta un nou sentit.Les 10 peces del nou disc són el resultat de la investigació que Marala ha dut a terme sobre el tractament de la mort en la música tradicional.

No recomendada para menores de 12 años

Horarios

Viernes 20 octubre de 2023 - 20:00 h

Precio

9.00 €

Actos en conmemoración del Nou d'Octubre


Ficha artística: intérpretes: Selma Bruna, Clara Fiol y Sandra Monfort.


Marala, integrado por Selma Bruna, Clara Fiol y Sandra Monfort, son tres mujeres músicas y compositoras originarias de Cataluña, las Islas Baleares y el País Valenciano. Sobre el escenario se evidencia la complicidad de las voces y los cuerpos. Voces de tradición, de proximidad y de desnudez se mezclan con guitarras e instrumentos de percusión tradicionales. Una propuesta de raíz, luminosa y rompedora, que respira con alientos femeninos.


Presentan su último trabajo discográfico, Jota de morir, premiado como mejor disco del año por la crítica de los Premios Enderrock. Un disco resplandeciente, luminoso, una simbiosis precisa y preciosa entre tradición y modernidad, para desgastar algo más un tópico que ahora y aquí adopta un nuevo sentido.
Las dies piezas del nuevo disco son el resultado de la investigación que Marala ha llevado a término sobre el tratamiento de la muerte en la música tradicional.