Teatre Municipal Francesc Tárrega

La Maria presenta El que està per vindre

La Maria presenta El que està per vindre

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Maria Bertomeu, també coneguda artísticament com la Maria, és va fer viral en les xarxes socials després de versionar l'havanera popular d'Alcàsser Arranquen vinyes el passat mes de novembre. Amb aquesta carta de presentació, la Maria i la seua veu van despertar l'interés de diferents personalitats del món cultural com Amàlia Garrigós, Vicent Marzà, Neus Ferri, Pau Alabajos i Rafa Xambó, entre molts d'altres.Amb la gira "El que està per vindre", la Maria es presenta en societat homenatjant la cançó tradicional valenciana i els seus referents. Aquesta gira, que visitarà diferents localitats com València, Santa Coloma de Farners, la Vall d'Uixó, Tornabous i Simat de la Valldigna entre d'altres, anirà acompanyada de la publicació dels seus primers singles discogràfics.El cant valencià segueix més viu que mai amb la jove i brillant veu de la Maria.

Apta para todos los públicos

Horarios

Domingo 09 octubre de 2022 - 19:00 h

Precio

Gratuito

Maria Bertomeu, también conocida artísticamente como la Maria, se hizo viral en las redes sociales después de versionar la habanera popular de Alcàsser Arranquen vinyes el pasado mas de noviembre. Con esta carta de presentación, la Maria y su voz despertaron el interés de diferentes personalidades del mundo cultural como Amàlia Garrigós, Vicent Marzà, Neus Ferri, Pau Alabajos y Rafa Xambó, entre muchos otros.
Con la gira "El que està per vindre", la Maria se presenta en sociedad homenajeando la canción tradicional valenciana y sus referentes. Esta gira, que visitará diferentes localidades como València, Santa Coloma de Farners, La Vall d'Uixó, Tornabous y Simat de la Valldigna entre otras, irá acompañada de la publicación de sus primeros singles discográficos.
El canto valenciano sigue más vivo que nunca con la joven y brillante voz de la Maria.