Biblioteca Pública Municipal F. Pérez Bayer

FELIÇ DIA DEL LLIBRE

FELIÇ DIA DEL LLIBRE

964300962 Ext. 248, 268 y 269

Casa de Cultura Metge Segarra, 4

Educació organitza videopropostes per a celebrar el Dia del Llibre Educació de la Generalitat anima la comunitat educativa i la societat valenciana a viure des de casa demà, Dia del Llibre, amb una programació en línia que es podrà seguir des del portal 'Rebost Digital' (ReDi) (consultar aquí). La iniciativa #diallibreacasa20 omplirà el 23 d'abril de videopropostes en directe a través d'Internet per descobrir, especialment als i les més joves, el plaer de la lectura. La benvinguda la donarà el conseller Vicent Marzà a les 10.30 hores. El titular d'Educació, Cultura i Esport donarà la benvinguda i farà un recorregut per la seua biografia literària, recordarà les lectures que han marcat la seua vida i recomanarà algunes lectures.

Apta para todos los públicos

Precio

No hay información al respecto

Educació organitza videopropostes per a celebrar el Dia del Llibre


Educació de la Generalitat anima la comunitat educativa i la societat valenciana a viure des de casa demà, Dia del Llibre, amb una programació en línia que es podrà seguir des del portal 'Rebost Digital' (ReDi) (consultar aquí).


La iniciativa #diallibreacasa20 omplirà el 23 d'abril de videopropostes en directe a través d'Internet per descobrir, especialment als i les més joves, el plaer de la lectura. La benvinguda la donarà el conseller Vicent Marzà a les 10.30 hores. El titular d'Educació, Cultura i Esport donarà la benvinguda i farà un recorregut per la seua biografia literària, recordarà les lectures que han marcat la seua vida i recomanarà algunes lectures.


Tot seguit, a les 10.45 hores, Lledó Queral, del Cefire Específic d'Àmbit Artisticoexpressiu impartirà el taller 'Desconstruïm un llibre i una rosa', una nova mirada divertida que ens ajudarà a trobar llibres i roses en els objectes casolans.


A les 11.15 hores, la companyia de teatre argentina Disparatario farà un taller en què ensenyarà les famílies a construir titelles amb materials que podem trobar fàcilment a les nostres llars, com ara pedaços de tela o altres materials de rebuig.


A les 12.15 hores, Irene Rodrigo, la conductora del programa literari d'À Punt 'Una habitació pròpia', aportarà als i les més joves eines i recursos per a convertir-se en 'booktubers' i recomanar, així, als seus amics i amigues i a la població adolescent en general els llibres que més els agraden.


La cinquena videoproposta en directe arribarà a les 13.15 hores de la mà del contacontes alacantí Alberto Celdrán. Aquest actor, director de teatre i rondallaire professional fa més de 15 anys que combina en les seues narracions orals humor i sensibilitat, per tal de captivar tant xiquets i xiquetes com el públic adult que els acompanya, creant una atmosfera plena d'emocions i molt d'art, ja siga en les seues actuacions en directe o a través d'Internet.


El 23 d'abril no acaba ací, ja que durant tot el dia en el 'ReDi' hi haurà un enllaç actiu als millors bibliotràilers fets per l'alumnat a la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE), així com al repte llançat pel Cefire específic de Plurilingüisme, que a través de les xarxes socials anima grans i menuts a jugar reinterpretant les portades dels nostres llibres preferits amb fotografies.