Espai de la Música Mestre Vila

DANI MIQUEL «Gira Encadirats»

DANI MIQUEL «Gira Encadirats»

tardes 964305823 - mañanas 964300962 ext. 248 y 269

Calle de los Dolores, 132

Concert de Dani Miquel amb les cançons de sempre, adaptades als temps de pandèmia. Cants alegres per viure plenament en la nostra llengua que suposen una aposta per valors amables, solidaris, inclusius, d’estima i respecte Els concerts són una gran festa compartida, una trobada contagiosa on totes i tots, menuts i grans, són partícips i protagonistes. Dani Miquel conta amb un enriquidor i divers bagatge creatiu sobre el que se sosté la solidesa i sensibilitat del seu espectacle familiar.

Apta para todos los públicos

Horarios

Viernes 20 noviembre de 2020 - 18:00 h

Precio

No hay información al respecto

Durada: 1 h
Idioma: Valencià


Concert de Dani Miquel amb les cançons de sempre, adaptades als temps de pandèmia. Cants alegres per viure plenament en la nostra llengua que suposen una aposta per valors amables, solidaris, inclusius, d’estima i respecte


Els concerts són una gran festa compartida, una trobada contagiosa on totes i tots, menuts i grans, són partícips i protagonistes. Dani Miquel conta amb un enriquidor i divers bagatge creatiu sobre el que se sosté la solidesa i sensibilitat del seu espectacle familiar.


“És reconfortant i estimulant per a l’optimisme assistir a un concert de Dani Miquel i comprovar com els infants se saben de memòria la lletra de les cançons. Com canten La princesa ratolina, La Masereta... Dani Miquel és un dels millors aliats i ambaixadors de la llengua. Una persona que triomfa cantant en valencià dissipant fronteres ideològiques”


Francesc Gisbert, La Veu