Plaza de la Constitución

BENICÀSSIM.POP

BENICÀSSIM.POP

Després de 10 anys de recorregut, Benicàssim.pop, juntament amb l'Ajuntament de Benicàssim, es planteja renovacions en les activitats musicals per a continuar reforçant el suport als músics locals. Amb aquest objectiu en ment, hem preparat per al dissabte 9 de setembre un festival de carrer que durarà del matí a la nit. Entre les diferents activitats (de les quals anirem donant informació detallada pròximament) s'organitzaran quatre concerts de vesprada que tindran lloc en diverses places de la localitat. Els concerts seran de format menut i en horaris diferents perquè el públic que puga assistir a tots. La coneguda periodista Virginia Díaz (Los conciertos de Radio 3 –RTVE–, 180 Graus –Radio 3, RTVE– o Cachitos de hierro y cromo –La 2, RTVE–) ha sigut l'encarregada de realitzar la sel·lecció del quatre grups o artistes locals que actuaran en aquesta edició de Benicàssim.pop durant la vesprada. A més a més, la jornada es clausurarà amb el concert del grup Auxili en el Teatre Municipal Francesc Tàrrega. - 11-14 h, Plaça de la Constitución: mercadillo musical, jocs populars de fabricació pròpia i amb materials recuperats i dj amb música ambient - A partir de las 17:30 h, presentació dels cuatre concerts surgits de la convocatòria Benicàssim.pop 2023 al carrer La Sequiota 18 h. C/ La Sequiota: Junior Mackenzie 19 h.  C/ Els Dolors (Espai de la música) : Capitán Ludd 20 h. Plç. de l'Estació: Valiente Bosque 21 h. Plç. de la Constitució: Groenlandia - 23:00 h, concert d'Auxili en el Teatre Municipal 

Apta para todos los públicos

Horarios

Sábado 09 septiembre de 2023 - 00:00 h

Precio

Gratuito

Tras 10 años de recorrido, Benicàssim.pop, junto con el Ayuntamiento de Benicàssim, se plantea renovaciones en sus actividades musicales para seguir reforzando el apoyo a los músicos locales. Con este objetivo en mente, hemos preparado para el sábado 9 de septiembre un festival de calle que durará desde la mañana hasta la noche. Entre las distintas actividades, se organizarán cuatro conciertos de tarde que tendrán lugar en varias plazas de la localidad. Estos conciertos gratuitos serán de pequeño formato y en horarios distintos para que el público que lo desee puedas asistir a todos.


La conocida periodista Virginia Díaz (Los conciertos de Radio 3 - RTVE, 180 Grados Radio 3 - RTVE, Cachitos de hierro y cromo La 2 - RTVE) ha sido la encargada de realizar la selección de los cuatro grupos o artistas locales que actuarán en esta edición de Benicàssim.pop a lo largo de la tarde. Además, la jornada se clausurará con el concierto del grupo Auxili en el Teatre Municipal Francesc Tàrrega.


- 11-14 horas, plaza de la Constitución: mercadillo musical, juegos populares de fabricación propia y con materiales recuperados y dj con música ambiente.
- A partir de las 17:30 horas, cuatro conciertos surgidos de la convocatoria Benicàssim.pop 2023, en diferentes ubicaciones.


18 h. C/ La Sequiota: Junior Mackenzie


19 h. C/ Els Dolors (Espai de la música) : Capitán Ludd


20 h. Plz. de la Estación: Valiente Bosque


21 h. Plz. de la Constitución: Groenlandia- 23:00 horas, concierto de Auxili en el Teatre Municipal.