Teatre Municipal Francesc Tárrega

YLLANA & TÖTHEM COMPANY presentan TRASH!

YLLANA & TÖTHEM COMPANY presentan TRASH!

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Producciones Yllana i Töthem s'uneixen per a donar lloc a Trash!, un espectacle vital i energètic sobre les possibilitats del reciclatge a través de la percussió, el moviment i l'humor. Es desenvolupa en un centre de reciclatge de fem, on quatre imaginatius operaris donen nous usos a tota mena de deixalles que arriben al lloc, i ens fan reflexionar sobre l'excés de consumisme de la nostra societat.Bombones de butà, paraigües, pilotes, caixes d'eines, botzines, bosses de fem… Qualsevol element que cau a les mans d'aquests operaris són transformats en vistosos números musicals plens d'enginy i humor. Alerta! El seu eixelebrat talent és contagiós. Un xou per a tots els públics.

No recomendada para menores de 16 años

Horaris

Divendres 26 d’agost de 2022 - 23:00 h

Preu

12.00 €

Fitxa artística: Producció: Yllana & Töthem; direcció: Yllana; música: Töthem Company; elenc: Bruno Alves, Frank Mark, Gorka González, Miguel Ángel Pareja, Felipe Dueñas.Argument: Producciones Yllana i Töthem s'uneixen per a donar lloc a Trash!, un espectacle vital i energètic sobre les possibilitats del reciclatge a través de la percussió, el moviment i l'humor. Es desenvolupa en un centre de reciclatge de fem, on quatre imaginatius operaris donen nous usos a tota mena de deixalles que arriben al lloc, i ens fan reflexionar sobre l'excés de consumisme de la nostra societat.
Bombones de butà, paraigües, pilotes, caixes d'eines, botzines, bosses de fem… Qualsevol element que cau a les mans d'aquests operaris són transformats en vistosos números musicals plens d'enginy i humor. Alerta! El seu eixelebrat talent és contagiós. Un xou per a tots els públics.


Companyia:
YLLANA. Naix en 1991 com a companyia de teatre d'humor gestual, encara que en l'actualitat ha diversificat l’activitat, i ofereixen diferents prestacions en el món de les arts escèniques i l'audiovisual.
D'una banda, es dedica a la creació, producció i distribució d'espectacles, esdeveniments i formats audiovisuals i, per un altre, gestiona espais teatrals i desenvolupa diferents projectes en l'àmbit cultural. Els membres de Yllana són Juan Francisco Ramos, Marcos Ottone, David Ottone, Joseph O’Curneen i Fidel Fernández.


TÖTHEM COMPANY. Nace en 2020. Composta per artistes multidisciplinaris, els seus directors artístics són Gorka González i Jony Elías. Després del seu treball en companyies com Mayumaná, Toompak o Yllana, creen Töthem Company per a satisfer les inquietuds artístiques i continuar investigant de manera multidisciplinària en diferents projectes. Amb la seua òpera prima, Trash!, plasmaran l'energia de la seua “percussió d'alt voltatge” amb una proposta plena d'energia, música i humor.