Amfiteatre Pepe Falomir

XXIII Cita amb la dansa

XXIII Cita amb la dansa

964300962 ext. 268 y 269

Paseo marítimo Bernat Artola, s/n

Que ràpid que passa el temps!Si no s’haguera hagut de suspendre en 2020 i 2021, aquesta seria la 25a Cita amb la Dansa FIB! Des de l'Associació Terpsícore ens alegra poder dir que hem trobat en VDF, Elizabeth Taberner, Laura Bruña i Joan Crespo una associació amb projectes i objectius molt similars als que l'associació Terpsícore tira avant des de l'any 1985, i volem continuar fent-los costat fins que queden garantits uns altres 25 anys de Cita amb la Dansa i que es puguen recuperar els tallers de repertori i nova creació. Transmetem el nostre agraïment a la direcció del FIB per continuar mantenint aquesta Cita dins del marc del Festival, que és on va nàixer amb un objectiu clar: demostrar que la dansa no és un art minoritari, sinó desconegut. Gràcies també a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benicàssim, a la Diputació de Castelló i a la Generalitat Valenciana per mantindre el seu suport a aquest projecte. María Gabriella Foschi

Apta para todos los públicos

Horaris

Dimecres 12 de juliol de 2023 - 23:00 h

Preu

No hi ha informació sobre aquest tema

Que ràpid que passa el temps!
Si no s’haguera hagut de suspendre en 2020 i 2021, aquesta seria la 25a Cita amb la Dansa FIB!

Des de l'Associació Terpsícore ens alegra poder dir que hem trobat en VDF, Elizabeth Taberner, Laura Bruña i Joan Crespo una associació amb projectes i objectius molt similars als que l'associació Terpsícore tira avant des de l'any 1985, i volem continuar fent-los costat fins que queden garantits uns altres 25 anys de Cita amb la Dansa i que es puguen recuperar els tallers de repertori i nova creació.

Transmetem el nostre agraïment a la direcció del FIB per continuar mantenint aquesta Cita dins del marc del Festival, que és on va nàixer amb un objectiu clar: demostrar que la dansa no és un art minoritari, sinó desconegut.

Gràcies també a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benicàssim, a la Diputació de Castelló i a la Generalitat Valenciana per mantindre el seu suport a aquest projecte.

María Gabriella Foschi

El pròxim 12 de juliol tornaran a compartir escenari joves ballarins procedents del CPD de Castelló, Companyia Jove C-Dansa CPDV (2023-2024), CPD Riba-roja de Túria, CPD José Espadero d'Alacant, EPDCYL de Burgos, CPD de Granada, Jove Companyia de Dansa Gerard Collins, Centre de Dansa de Barcelona, RCPD Madrid; i ballarins professionals valencians i europeus de diferents companyies internacionals com Malandain Ballet Biarritz, JAC Ballet, Enso Danza, Ballet Basel, Ballet del Gran Teatre de Ginebra, Ballet Ireland i Wako Dansa.

Un any més, dansa clàssica, contemporània, espanyola i de fusió, juntes en una nit única.
El mateix dia 12 al matí, en l'IES Violant de Casalduch de Benicàssim tindrà lloc una trobada col·lectiva en què els joves ballarins i els professionals que participaran en la Gala podran assistir a una classe d’exhibició i mantindre una reunió on compartir les inquietuds del sector, i obrir així un espai de reflexió, aprenentatge i experimentació.

Com a novetat, a través de la convocatòria oberta a joves creadors comptarem amb la peça de dansa espanyola Quérote, de la borrianenca Anna Llopis, seleccionada a través de la Convocatòria coreogràfica XXIII Cita amb la Dansa.
Des de l'associació VDF-València Dancing Forward, volem agrair a Gabriella Foschi i a tot l'equip de l'Associació Terpsícore el seu valuós llegat i la col·laboració en aquesta edició de la Cita amb la Dansa. Sens dubte és un gran repte que afrontem amb l'esperança que, sumant forces, la dansa lluirà amb força en una nit inoblidable vora el Mediterrani.

Elizabeth Taberner, Laura Bruña, Joan Crespo.

PROGRAMA