Espai de la Música Mestre Vila

TREKKING AL CAMP BASE DEL K2 I GONDOGORO LA (5.625 m).

TREKKING AL CAMP BASE DEL K2 I GONDOGORO LA (5.625 m).

tardes 964305823 - mañanas 964300962 EXT. 248

C dels dolors, 132

CONFERÈNCIA A CÀRREC D’INMACULADA GARCÍA I PASCUAL FUSTER Durant l’estiu de 2021, Inmaculada García i Pascual Fuster es dirigeixen a la remota regió del Baltistan, al Pakistan, on recorren una perillosa carretera i s’embarquen en l’aventura de remuntar la glacera del Baltoro, que amb una longitud de 62 km i una amplada de 2 km és una de les glaceres més llargues del món, fins el campament base del K2 (5000 m), qualificada com la muntanya més difícil. Tornaran al punt de partida recorrent la glacera de Vigne, afluent del Baltoro, i superant l’exposat Gondogoro La (5625 m).La zona per on discorre la ruta està considerada com la de més concentració de pics de més de 8.000 m. Veurem el K2, Broad Peak, Nanga Parbat, Gasherbrum I i II i altres preciosos pics com les torres del Trango, Masherbrum, Mitre Peak, Torre Mustagh, Chogolisa, Laila Peak i un llarg etcètera.

Apta para todos los públicos

Preu

No hi ha informació sobre aquest tema

CONFERÈNCIA A CÀRREC D’INMACULADA GARCÍA I PASCUAL FUSTER


Durant l’estiu de 2021, Inmaculada García i Pascual Fuster es dirigeixen a la remota regió del Baltistan, al Pakistan, on recorren una perillosa carretera i s’embarquen en l’aventura de remuntar la glacera del Baltoro, que amb una longitud de 62 km i una amplada de 2 km és una de les glaceres més llargues del món, fins el campament base del K2 (5000 m), qualificada com la muntanya més difícil.Tornaran al punt de partida recorrent la glacera de Vigne, afluent del Baltoro, i superant l’exposat Gondogoro La (5625 m).
La zona per on discorre la ruta està considerada com la de més concentració de pics de més de 8.000 m. Veurem el K2, Broad Peak, Nanga Parbat, Gasherbrum I i II i altres preciosos pics com les torres del Trango, Masherbrum, Mitre Peak, Torre Mustagh, Chogolisa, Laila Peak i un llarg etcètera.

També et podria interessar...