Teatre Municipal Francesc Tárrega

TEATRO ESPAÑOL I TEATRO KAMIKAZE presenten TAN SOLO EL FIN DEL MUNDO

TEATRO ESPAÑOL I TEATRO KAMIKAZE presenten TAN SOLO EL FIN DEL MUNDO

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Jean-Luc Lagarce escriu Tan solo el fin del mundo a Berlín en 1990. Poc de temps abans havia rebut la notícia que havia contret el VIH. En aquells dies, eixe virus era no només el causant d'una malaltia amb uns índexs de mortalitat molt elevats sinó també un estigma que et deixava marcat. És impossible no relacionar este fet fatídic amb l'escriptura de la peça. Podríem dir que l'element autoficcional és present des de l’inici. Louis, el protagonista, diu que té la mateixa edat que Lagarce, 34 anys, i reconeix tindre prop la mort, en un any exactament. En canvi, no és una obra d'autoficció. Ni tan sols és una obra sobre la mort o, per descomptat, no només sobre la mort. L'element central és la família. Eixe àmbit que ens vertebra per confirmació o per rebuig.

No recomendada para menores de 16 años

Horaris

Diumenge 28 de gener de 2024 - 19:00 h

Preu

25.00 €

Idioma: castellà
Duració: 95 min
Fitxa artística: Text: Jean-Luc Lagarce; Direcció: Israel Elejalde; Intèrprets: Irene Arcos, Yune Nogueiras, Raúl Prieto, María Pujalte, Eneko Sagardoy, Gilbert Jackson.


Companyia: L'obertura en 2016 d’El Pavón Teatro Kamikaze, Premi Nacional de Teatre 2017, va suposar la cristal·lització d'un projecte de vida que ha anat canviant de forma però mai d'esperit: buscar i oferir la llibertat creativa. Som quatre amics als quals, a més de l'amistat, uneix una llarga trajectòria professional. Ara ens toca dur la casa a l’esquena com a orgullosos hereus dels còmics de la llegua. Teatro Kamikaze, un projecte nòmada, coral, polifònic, lliure i obert sempre a trobar noves complicitats.


Argument: Jean-Luc Lagarce escriu Tan solo el fin del mundo a Berlín en 1990. Poc de temps abans havia rebut la notícia que havia contret el VIH. En aquells dies, eixe virus era no només el causant d'una malaltia amb uns índexs de mortalitat molt elevats sinó també un estigma que et deixava marcat. És impossible no relacionar este fet fatídic amb l'escriptura de la peça. Podríem dir que l'element autoficcional és present des de l’inici. Louis, el protagonista, diu que té la mateixa edat que Lagarce, 34 anys, i reconeix tindre prop la mort, en un any exactament. En canvi, no és una obra d'autoficció. Ni tan sols és una obra sobre la mort o, per descomptat, no només sobre la mort. L'element central és la família. Eixe àmbit que ens vertebra per confirmació o per rebuig.

També et podria interessar...