Teatre Municipal Francesc Tàrrega

TEATRE DE L’ABAST presenta ROB

TEATRE DE L’ABAST presenta ROB

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

XXXII FESTIVAL DE TEATRO I BIBLIOTECA DEL MAR

Horaris i entrades

Adquireix les teues entrades als següents enllaços:
Dijous 15 d’agost de 2024 - 20:00 h

Preu

3 €

TEATRE-DANSA FAMILIAR

Públic familiar

Idioma: sense text

Fitxa artística: Autors: Lucía Aibar, Victoria Mínguez, José Puchades (Putxa) i Ramón Rodenas.; Direcció: Zero en conducta.; Coreografies: Julieta Gascón i José Puchades (Putxa); Intèrpret: Ramón Rodenas; Música original: Bob Gonzales.

Companyia: Lucía Aibar, Victoria Mínguez i Ramón Rodenas són actors i productors de Teatre de l’Abast, una companyia que aposta pel teatre físic i multidisciplinari.
La companyia naix en el 2016 després de molts anys de formació i investigació en el teatre físic i del moviment.
Rob és una coproducció amb Zero en Conducta que ens endinsa, amb el treball físic, d'ombres, titelles i objectes, en una proposta contemporània sobre les migracions i els refugiats.

Argument: Quan Rob va pujar a eixe vaixell no sabia que no aplegaria mai al seu destí. O potser el destí li tenia reservat eixe lloc. Una illa en la qual l'única cosa que trobarà serà a si mateix.
Quan la vida va a la deriva, és difícil saber quin és el nostre port. I mentres venen a rescatar-nos, la imaginació es converteix en el nostre únic bot salvavides.
Estimat públic, gràcies per vindre a acompanyar a Rob en la seua soledat. Però no el criden, no el criden, no els sentirà. Ja que la seua illa encara que sembla que està fora, en realitat està en el seu interior. Així que, relaxen-se, asseguen-se i bon naufragi.