Biblioteca del Mar Heliópolis

TALLER DE SPIN ART I SCRATCH ART

TALLER DE SPIN ART I SCRATCH ART

964300962 EXT. 268 269 Y 964304565

Avenida Ferrandis Salvado (frente c/xert)

Spin Art és una activitat creativa i divertida dirigida a xiquetes i xiquets, que combina art i moviment. Aquesta activitat permet als menors expressar la seua creativitat mentre aprenen sobre el color i la composició d'una manera dinàmica i entretinguda que utilitza pintura, un llenç com a cartó brillant i una plataforma giratòria. Scratch Art és una activitat artística interactiva i estimulant per a xiquetes i xiquets, que fomenta la creativitat i l'exploració de textures i colors. En aquest taller, rasquen la superfície d'una làmina especial per a revelar colors ocults o lluentor davall, creant imatges i patrons únics. Amb formes predissenyades de punts de lectura, aquesta activitat es desenvoluparà en el temps d’espera d’assecat de les obres realitzades amb la tècnica del Spin Art.

Especialmente recomendada para la infancia

Preu

Gratuït

PLACES ESGOTADESDissabte, 27 de gener a la Biblioteca del Mar Heliòpolis


Dos torns:
- d’11:00 a 12:00 h
- de 12:30 a 13:30 h


Places limitades Activitat gratuïta De 5 a 10 anys


Tindran preferència aquells que no hagen participat abans en activitats similars.
Inscripcions a partir del 15 de gener, a les 9:30 h, a la Casa de Cultura o a biblioteca@benicassim.orgDESCARREGA LA INSCRIPCIÓ ACÍ


Spin Art és una activitat creativa i divertida dirigida a xiquetes i xiquets, que combina art i moviment. Aquesta activitat permet als menors expressar la seua creativitat mentre aprenen sobre el color i la composició d'una manera dinàmica i entretinguda que utilitza pintura, un llenç com a cartó brillant i una plataforma giratòria.


Scratch Art és una activitat artística interactiva i estimulant per a xiquetes i xiquets, que fomenta la creativitat i l'exploració de textures i colors. En aquest taller, rasquen la superfície d'una làmina especial per a revelar colors ocults o lluentor davall, creant imatges i patrons únics. Amb formes predissenyades de punts de lectura, aquesta activitat es desenvoluparà en el temps d’espera d’assecat de les obres realitzades amb la tècnica del Spin Art.


També et podria interessar...