Biblioteca del Mar Heliópolis

TALLER DE MONSTRES DE COLORS

TALLER DE MONSTRES DE COLORS

964300962 ext. 248, 268 y 269

Avenida Ferrandis Salvador (frente c/Xert)

Dissabte, 30 de març en la Biblioteca del Mar Heliòpolis Dos torns:- d’11:00 a 12:00 h- de 12:30 a 13:30 h Places limitadesActivitat gratuïtaDe 5 a 8 anys Inscripcions a partir de l’11 de març, a les 9:30 h, al Registre d’Entrada o a benicassim.sedelectronica.es (categoria Biblioteca). És necessari carnet d’usuari de la biblioteca (XLPV). Tindran preferència empadronats i qui no haja participat en activitats similars. Les places es donaran per rigorós ordre d’entrada al Registre del Ajuntament

Especialmente recomendada para la infancia

Preu

No hi ha informació sobre aquest tema

Dissabte, 30 de març a la Biblioteca de Mar Heliòpolis

Dos torns:
- d'11.00 a 12.00 h
- de 12.30 a 13.30 h

Places limitades
Activitat gratuïta
De 5 a 8 anys

Inscripcions a partir de l'11 de març, a les 9.30 h, en el Registre d'Entrada o en benicassim.sedelectronica.es (categoria Biblioteca).

És necessari carnet d'usuari de la biblioteca (*XLPV).

Tindran preferència empadronats i qui no haja participat en activitats similars.

Les places es donaran per rigorós orde d'entrada al Registre de l'Ajuntament

Taller de punts de lectura monstres: proporcionarem materials com per exemple papers de colors, tisores, cola, llapis de colors, plantilles, ulls mòbils i altres detalls decoratius. Després d'explicar breument com es fa la base, animarem als participants a dissenyar els seus propis monstres en el paper de colors. Es fomentarà la seua imaginació i els ajudarem a muntar les seues creacions, perquè finalment puguen tindre un punt de llibre molt original.

Taller de monstres de colors lectors: crearem un "monstre lector" que es pot penjar a la paret. Este taller és una manualitat divertida i estimulant per a xiquetes i xiquets amants de la lectura. Per a realitzar-la, usarem diferents materials com per exemple cartolines de colors, retallades de papers, cola, retoladors, tisores, cinta adhesiva i ulls. Esta tasca fomenta l'amor per la lectura i la creativitat, ja que les i els participants podran personalitzar el seu propi monstre lector únic i utilitzar-lo per a aconsellar els seus llibres preferits. És una manera divertida de decorar l'espai de lectura a casa i fer-lo més atractiu.