Teatre Municipal Francesc Tárrega

SORDOMONDO + GARAGE 65

SORDOMONDO + GARAGE 65

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la constitución, s/n

SORDOMONDO Sordomondo és una formació de pop íntim i mediterrani, amb influències del jazz i del folk, amb melodies bohèmies i melancòliques i lletres en castellà, valencià i anglés. En aquesta ocasió Sordomondo presenta el seu àlbum homònim, editat en 2021, un repertori de temes propis amb alguna versió adaptada al seu particular so acústic. GARAJE 65 Grup format l'any 2020 per músics molt jovenets. Van començar interpretant versions però molt prompte van començar a compondre els seus propis temes, i en 2021 publiquen el primer i únic senzill fins avui.

Apta para todos los públicos

Horaris

Dissabte 10 de setembre de 2022 - 19:30 h

Preu

3.00 €

SORDOMONDO


Sordomondo és una formació de pop íntim i mediterrani, amb influències del jazz i del folk, amb melodies bohèmies i melancòliques i lletres en castellà, valencià i anglés. En aquesta ocasió Sordomondo presenta el seu àlbum homònim, editat en 2021, un repertori de temes propis amb alguna versió adaptada al seu particular so acústic.


Fitxa artística: Nuria Aparici – veu i cors; Jorge Aparici – bateria i percussió; José Luis Bertomeu – baix; Joaquín Pinilla – guitarres; Julián González – acordió i Hammond


GARAJE 65


Grup format l'any 2020 per músics molt jovenets. Van començar interpretant versions però molt prompte van començar a compondre els seus propis temes, i en 2021 publiquen el primer i únic senzill fins avui.


Fitxa artística: Laura Roselló - veu, piano i guitarra acústica; Aitana Roselló – bateria; Balma Ayala – baix; Daniel Notario - guitarres