Teatre Municipal Francesc Tárrega

PARAULES D’AIRE PRESENTA ‘NATURA’

PARAULES D’AIRE PRESENTA ‘NATURA’

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Natura és una porta oberta al cor del nostre planeta. Una finestra on detindre's a observar la bellesa. Un oasi on descansar del ritme frenètic de la vida i omplir-se d'emocions.De la mà dels nostres personatges farem un viatge per les quatre estacions de l’any. Un viatge d'olors, de colors, de sensacions. Titelles, ombres i altres sorpreses ens ajudaran a endinsar-nos en un món màgic i bell. Molt bell.

Especialmente recomendada para la infancia

Horaris

Diumenge 25 d’abril de 2021 - 17:00 h
Diumenge 25 d’abril de 2021 - 17:00 h a 19:15 h

Preu

3.00 €

Sense text.


Aforament limitat


Fitxa artística: DIRECTORA: Diana Bernal; INTÈRPRETS: Diana Bernal, Paula Bernabeu; MÚSICA: Samuel Parejo
Companyia: De la inquietud per experimentar amb el teatre sensorial i amb les escenografies com a instal·lacions artístiques naix Paraules d’Aire. Una jove companyia creada en 2017 i formada per actrius amb un llarg recorregut professional.
Argument: Natura és una porta oberta al cor del nostre planeta. Una finestra on detindre's a observar la bellesa. Un oasi on descansar del ritme frenètic de la vida i omplir-se d'emocions.
De la mà dels nostres personatges farem un viatge per les quatre estacions de l’any. Un viatge d'olors, de colors, de sensacions. Titelles, ombres i altres sorpreses ens ajudaran a endinsar-nos en un món màgic i bell. Molt bell.

També et podria interessar...