Teatre Municipal Francesc Tárrega

LOS FRANELAS – HOT COYOTES

LOS FRANELAS – HOT COYOTES

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Apta para todos los públicos

Horaris

Dissabte 21 de maig de 2022 - 19:30 h

Preu

3.00 €

LOS FRANELAS
Fitxa artística: Vite Barreda, veu; Aroa Morcillo, baix i cors; Lorenzo Millo, guitarres i cors; Fran Vilar, guitarres i cors; Javier Besnard, bateria i cors


Los Franelas naixen a Castelló en la primavera de 2017 amb la intenció de traure un grapat de cançons pròpies basades en els paràmetres clàssics del pop, és a dir, melodia, cors i guitarres. A la tardor de 2018 editen el primer disc amb Lemon Songs. Es tracta d'un mini-CD de cinc cançons que titulen amb el nom del grup. Després d'alguns canvis de baixista (Simeón Vatev va donar pas a David Bueno i este, recentment, a Aroa Morcillo), graven un nou treball, un EP de vinil amb quatre píndoles de tres minuts, intenses, fresques i on mostren una interessant evolució en el maneig de les veus.


HOT COYOTES
Fitxa artística: Agustín Ahís, baix, guitarra i veu; Henry Amat, guitarra; Victor Quiroga, bateria


Projecte creat per l'incombustible músic Agustín Ahís (Mides Rex, La Tremenda, El Indio, Two for Blues…) que durant l'any 2018 comença a donar forma a les seues noves composicions. En 2020, amb el "power trio" ja format aprofiten la inactivitat provocada per la pandèmia per a gravar el primer àlbum, titulat genèricament En el Dublin House, 10 cançons on predomina el country rock i el blues. Ara en 2022 ens presenten, seguint la mateixa línia, el seu nou treball, Hot Coyotes II.