Teatre Municipal Francesc Tárrega

LILO, EL MEU AMIC COCODRIL

LILO, EL MEU AMIC COCODRIL

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Quan la família Primm es muda a Nova York, el seu fill adolescent Josh lluita per adaptar-se a la nova escola i als nous amics. Tot això canvia quan descobreix a Lilo, un cocodril cantant, a qui li agrada prendre banys, el caviar i la bona música i que viu en l'àtic del seu edifici. Els dos es converteixen en grans amics, però quan l'existència de Lilo es veu amenaçada pel seu malvat veí Mr. Grumps, els Primm hauran d'aliar-se amb el carismàtic amo de Lilo, Hector P. Valentí, per a mostrar al món que la família pot sorgir dels llocs més inesperats i que no hi ha res de roín en un gran cocodril cantant amb una personalitat encara més gran.

Especialmente recomendada para la infancia

Horaris

Dimecres 28 de desembre de 2022 - 18:30 h
Dijous 29 de desembre de 2022 - 18:30 h
Divendres 30 de desembre de 2022 - 18:30 h

Preu

2.00 €

DIMECRES 28 18.30 h V.doblada valencià
DIJOUS 29 18.30 h V.doblada castellà
DIVENDRES 30 18.30 h V.doblada castellà


Digital:
Gènere: Fantàstic, musical
País: EUA
Duració: 106 min
Direcció: Josh Gordon, Will Speck
Guió: William Davies. Llibre: Bernard Waber
Intèrprets: Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman, Sal Viscuso, Adam Murray, Don DiPetta, Lyric Hurd, Mary Neely. Veu: Shawn Mendes
Argument: Quan la família Primm es muda a Nova York, el seu fill adolescent Josh lluita per adaptar-se a la nova escola i als nous amics. Tot això canvia quan descobreix a Lilo, un cocodril cantant, a qui li agrada prendre banys, el caviar i la bona música i que viu en l'àtic del seu edifici. Els dos es converteixen en grans amics, però quan l'existència de Lilo es veu amenaçada pel seu malvat veí Mr. Grumps, els Primm hauran d'aliar-se amb el carismàtic amo de Lilo, Hector P. Valentí, per a mostrar al món que la família pot sorgir dels llocs més inesperats i que no hi ha res de roín en un gran cocodril cantant amb una personalitat encara més gran.