Teatre Municipal Francesc Tárrega

EXPOSICIÓ: MUSES DEL SELFIE

EXPOSICIÓ: MUSES DEL SELFIE

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la constitución, s/n

Artista: Prades Mateu.Del 30 de juny al 30 de juliol, de dijous a diumenge, de 18 a 21 h. Obertura: divendres, 30 de juny, a les 20 h

Apta para todos los públicos

Preu

No hi ha informació sobre aquest tema


Artista: Prades Mateu.

Del 30 de juny al 30 de juliol, de dijous a diumenge, de 18 a 21 h.


Obertura: divendres, 30 de juny, a les 20 h


L’exposició agrupa 15 obres pintades amb acrílics sobre llenç, amb un acabat similar a l'aquarel·la. Es tracta d'un monogràfic triat a consciència, el fil conductor del qual és l'economia de mitjans i la figura de la dona. La revisió del concepte de musa pretén amagar una mirada reflexiva i actual, representa en definitiva al nostre xiquet intern. Tots els humans tenim molt interioritzada aquesta fantasia. Les composicions estan inspirades en imatges de la xarxa, especialment selfies, i pretenen ser una afirmació de presència quant al tractament de la figura de la dona.


Encara que el tractament de les figures ocupa el centre de les mirades són molt importants per a mi els fons, m'agrada anomenar-los ‘boscos del temps’. La vegetació que els constitueix és una metàfora d'aquest buit que no podem controlar.


El resultat pretén evocar escenes poètiques inspirades lògicament en la càrrega filosòfica que comporta el concepte Musa. No en va la col·lecció es gesta durant la segona onada de la pandèmia de la covid i l'esclat de la guerra d'Ucraïna. Dos esdeveniments convulsos que tenen el seu reflex en aquestes obres pretesament electritzants. És la meua voluntat pensar que podem aprendre alguna cosa d'aquestes crisis. Es necessitarà no sols cultura, sinó pensament crític i haurem d'aprendre a prendre'ns les coses amb ‘filosofia’. Tant de bo comencem a construir un món millor.

També et podria interessar...