Teatre Municipal Francesc Tárrega

EXPOSICIÓ MAR DE LUZ DE ARTELENSKA

EXPOSICIÓ MAR DE LUZ DE ARTELENSKA

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Elenska és una artista d'origen rus espanyol. S'ha desenvolupat com a pintora autodidacta, explorant sempre noves tècniques i recursos per poder expressar la seva passió per la vida, els colors, les composicions i els paisatges.El seu treball amb l'espàtula, pinzells especials i colors intensos li permeten comunicar emocions i sentiments contradictoris, com ara serenitat i exaltació. L'aplicació de pigments purs us proporcionen colors càlids i útils que capten i retenen la llum.Als seus viatges pel món ha experimentat pintant paisatges increïbles i aportant a la seva tècnica diverses textures. A través d'aquesta projecció internacional, algunes de les seves obres es poden trobar a col·leccions privades per tot el món.

Apta para todos los públicos

Preu

No hi ha informació sobre aquest tema

Del 7 d'abril al 8 de maig de 2022


De dijous a diumenge de 17 a 20 h.Elenska és una artista d'origen rus espanyol. S'ha desenvolupat com a pintora autodidacta, explorant sempre noves tècniques i recursos per poder expressar la seva passió per la vida, els colors, les composicions i els paisatges.
El seu treball amb l'espàtula, pinzells especials i colors intensos li permeten comunicar emocions i sentiments contradictoris, com ara serenitat i exaltació. L'aplicació de pigments purs us proporcionen colors càlids i útils que capten i retenen la llum.
Als seus viatges pel món ha experimentat pintant paisatges increïbles i aportant a la seva tècnica diverses textures. A través d'aquesta projecció internacional, algunes de les seves obres es poden trobar a col·leccions privades per tot el món.