Teatre Municipal Francesc Tárrega

EXPOSICIÓ L’ATELIER D’ART

EXPOSICIÓ L’ATELIER D’ART

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Artista: alumnat CEIP Santa Àgueda (de 3 a 12 anys)Del 8 al 25 de juny, de dijous a diumenge, de 18 a 21 h. Obertura: dijous, 8 de juny, a les 19 hores. Inspirat en Reggio Emilia, l'any 2021 va nàixer l'Atelier d'art a l'etapa d'Infantil del CEIP Santa Àgueda de Benicàssim, i al següent curs es va instaurar a Primària; per a fomentar la creativitat, l'art i l'aprenentatge competencial.

Apta para todos los públicos

Preu

No hi ha informació sobre aquest tema

Artista: alumnat CEIP Santa Àgueda (de 3 a 12 anys)
Del 8 al 25 de juny, de dijous a diumenge, de 18 a 21 h.


Obertura: dijous, 8 de juny, a les 19 hores.


Inspirat en Reggio Emilia, l'any 2021 va nàixer l'Atelier d'art a l'etapa d'Infantil del CEIP Santa Àgueda de Benicàssim, i al següent curs es va instaurar a Primària; per a fomentar la creativitat, l'art i l'aprenentatge competencial.


Oferir espais interessants i diversos en materials ens obri un món de possibilitats i interaccions. Els ateliers estan distribuïts en diferents microespais per a donar resposta als diferents vessants i permetre diverses tècniques artistíco-expressives i habilitats de motricitat fina. Materials oberts, no específics ni estructurats, que podem trobar en el reciclatge i en la naturalesa, tenen infinites oportunitats per a ser descobertes.


En aquesta exposició es mostraran diverses obres interactives sobre pintors i pintores com ara Kandinsky, Frida Kahlo, Piet Mondrian o Vincent Van Gogh. Per a fomentar l’ODS 14: "Conservar i utilitzar de forma sostenible els oceans, mars i recursos marins", es trobarà una instal·lació en combinació de diferents elements: plàstics, teles, paper, peces soltes, elements naturals, llum, imatge...