Centre Cultural Melchor Zapata

EXPOSICIÓ: JUST A REFLECTION

EXPOSICIÓ: JUST A REFLECTION

TF. 964 30 09 62 ext. 268, 269

C/ Santo Tomás, 9

Apta para todos los públicos

Preu

No hi ha informació sobre aquest tema

Artista: Marta Negre

Del 12 de gener al 25 de febrer.

Horari:
- dijous, divendres i diumenges, de 17 a 20 h.
- dissabtes, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h.

- oberta: dimecres, 17 de gener, de 17 a 20 h.
- tancada: divendres, 19 de gener.

Visites comentades:

- divendres, 12 de gener, 18 h.
- dissabte, 10 de febrer, 12 h.

Amb la doble accepció de «només un reflex» i «només una reflexió», Just a Reflection conjumina l'últim treball audiovisual de Marta Negre, produït entre 2020 i 2023. Una invitació a pensar en la identitat contemporània, la seua exponent digitalització i les relacions de representació entre realitat, virtualitat i ficció.

La cultura de la sofisticació, la vacuïtat i la impostura en les xarxes s'explora en Egomaniac Digital Customize, on es fan paleses tensions i derives d'una societat cada vegada més fictícia, simulada i exposada.
Liminal parteix de la incertesa i l’estranyesa viscuda en 2020 per a revisar el mite grec de Persèfone en el seu trajecte liminar, i reconsidera el final.
En la coreografia volàtil de Big_Love_Data, subjectes pròxims al cíborg escenifiquen un individualisme narcisiste-depressiu que transmuta cap a l'amor digital, en un bolcatge dels seus cossos físics a «cossos de dades».
La seua última videocreació, Fatal Error, gravada al Teatre Municipal de Benicàssim a finals de 2023, defensa la necessitat de l'error en els sistemes digitals davant una mirada absorta en la resplendor d'una pantalla.

Marta Negre
Els seus treballs d'experimentació visual articulats des de la reflexió, i a vegades no exempts d'humor, parteixen de lectures d'assajos contemporanis. Ha exhibit en USVAN21 New York, CCCB, MAC Mataró, Bòlit Girona, IVAM, CCCC, MuVIM, Galeria Luis Adelantado, Las Cigarreras i Filmoteca, entre altres.

ASSAIG DE SALA