Teatre Municipal Francesc Tárrega

EXPOSICIÓ IMAGINÀRIA 2021

EXPOSICIÓ IMAGINÀRIA 2021

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Preu

No hi ha informació sobre aquest tema

CENTRE CULTURAL MELCHOR ZAPATA


La batallita del Abuelo deDarío Gil Cabanas


Del 15 de maig fins el 5 de juny de 2021


Horari: dijous i divendres de 17 a 20h. Dissabtes de 11 a 14h. i de 17 a 20h.


“La batallita del abuelo” naix com un llibre d’artista, que es transforma en una novel·la visual formada per peces que funcionen com a catalitzadores de records. Una multiplicitat de capes (veus) que formen un relat compost per diàlegs, silencis i miratges d’infància i memòria.
Un foc, un fort construït amb cartons, una caixa per a col·leccionar objectes que podran ser, en paraules de María Gabriela Llansol, els contorns de les confidències incompletes.
DARÍO GIL. Madrid, 1996
Va nàixer a Madrid i va viure envoltat dels seus avis tota la seua infància. L’escriptura, la fotografia d’arxiu, les peces artesanals i la hibridació de formats són les quatre potes sobre les quals se senta per a reflexionar sobre infància, identitat i memòria. Entén el procés de creació com un camí poètic en el qual dialogar, pensar i descobrir, com fa un artesà amb el material que treballa amb les seues mans.


SALA ESCENA


Identitats vàlides deIsaac Flores


Del 15 de maig al 27 de juny de 2021
Horari:maig: dijous i divendres de 17 a 20h. Dissabtes de 11 a 14h. i de 17 a 20h.
Juny: de dijous a diumenge de 18 a 21h.



“Identitats vàlides” és una mostra de l’obra fotogràfica d’Isaac Flores sobre l’escena queer barcelonina, que reuneix imatges d’entre els anys 2018 i 2020 centrades en l’art del drag-queen, el transformisme i la dissidència sexual del col·lectiu LGTBIQ+.
ISAAC FLORES. Barcelona, 1994
Guanyador del XIX Premi Joves Fotògraf(E)s, organitzat per INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona. En acabar l’educació secundària s’inscriu en un curs d’especialització en Fotografia de moda a l’Escola de Fotografia IEFC. Quan finalitza el curs, desenvolupa el seu estil fotogràfic de manera independent i autodidacta. Quan descobreix el món de la nit LGBTIQ+ barcelonina, mescla el seu imaginari del món de la moda, el cinema i l’art en general i mostra una realitat fora de la norma que impera a la ciutat. El 2018 comença a treballar en dos locals: el Café Ocaña de la plaça Reial i el Plata Cabaret de Saragossa, on captura la vida que allí succeeix. Fins avui, la seua obra no ha deixat de guanyar notorietat.