Teatre Municipal Francesc Tárrega

EXPOSICIÓ D’AQUAREL·LES: EL SALVATGE I EL MOVIMENT

EXPOSICIÓ D’AQUAREL·LES: EL SALVATGE I EL MOVIMENT

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Artiste autodidacte, des de la seua infància va destacar sempre per la seua afició pel dibuix i la pintura, qualitat que li va permetre obtindre alguns premis en la seua localitat natal, Castelló de la Plana, així com el Premi Capla en l’àmbit provincial. Guanyador del Premi de Pintura Ràpida del Festival Benicàssim Belle Époque 2023 i finaliste del Premi de Pintura Ràpida de Benassal. De jove va començar a interessar-se per l'obra de grans artistes com Caravaggio, Monet o Sorolla, especialment pel maneig de la llum i les ombres, que ja formen part de les seues pinzellades. Va conéixer posteriorment l'obra d'aquarel·listes com Álvaro Castagnet, Eudes Correia o Joseph Zbukvic, els treballs dels quals també influeixen en el realisme de la seua obra, especialment en la pinzellada solta. En aquesta retrospectiva, Santiago Gil combina la força de la naturalesa del món animal amb la bellesa del moviment artístic i, com a picada d'ullet a la localitat que l'allotja, la vivacitat de la mar.

Apta para todos los públicos

Preu

No hi ha informació sobre aquest tema

Artiste: Santiago Gil


Del 12 de gener a l’11 de febrer, de dijous a diumenge, de 17 a 20 h.


Apertura, divendres 12 de gener a les 17:00- oberta: dimecres, 17 de gener, de 17 a 20 h.
- tancada: divendres, 19 de gener.Artiste autodidacte, des de la seua infància va destacar sempre per la seua afició pel dibuix i la pintura, qualitat que li va permetre obtindre alguns premis en la seua localitat natal, Castelló de la Plana, així com el Premi Capla en l’àmbit provincial.


Guanyador del Premi de Pintura Ràpida del Festival Benicàssim Belle Époque 2023 i finaliste del Premi de Pintura Ràpida de Benassal. De jove va començar a interessar-se per l'obra de grans artistes com Caravaggio, Monet o Sorolla, especialment pel maneig de la llum i les ombres, que ja formen part de les seues pinzellades. Va conéixer posteriorment l'obra d'aquarel·listes com Álvaro Castagnet, Eudes Correia o Joseph Zbukvic, els treballs dels quals també influeixen en el realisme de la seua obra, especialment en la pinzellada solta.


En aquesta retrospectiva, Santiago Gil combina la força de la naturalesa del món animal amb la bellesa del moviment artístic i, com a picada d'ullet a la localitat que l'allotja, la vivacitat de la mar.