Espai de la Música Mestre Vila

ELENA FARGA Concierto acústico

ELENA FARGA Concierto acústico

tardes 964305823 - mañanas 964300962 ext. 248 y 269

Calle de los Dolores, 132

Elena Farga és una jove artista valenciana. Apassionada de la música i amb un estil pop fresc, contundent i personal, les seues cançons es converteixen en històries cantades amb la seua particular veu i acompanyada per la guitarra, transmet profunds sentiments que emocionen i no deixen a ningú indiferent.En els seus inicis va participar en el programa televisiu Factor X España, on es va posicionar com a favorita des de la primera gala. Hi va quedar 2a finalista gràcies a versions de les mítiques I will always love you, de Whitney Houston, i Mujer contra mujer, on va mostrar tota la seua sensibilitat com a intèrpret, i va fer que les llàgrimes brollaren dels ulls del mateix Risto Mejide. La particular veu de la cantant va enamorar els espectadors i el jurat des de la primera nota de l’audició fins al silenci que marcava el final de l’última interpretació.A la fi de 2019 va llançar el seu primer single, titulat A medias, del qual és autora i produït per Fernando Boix, en el qual parla de vivències pròpies. Durant 2020 va continuar treballant en el que serà el seu 1r disc i que veurà la llum pròximament.

Apta para todos los públicos

Horaris

Divendres 16 de juliol de 2021 - 19:00 h

Preu

No hi ha informació sobre aquest tema

• Las entradas pueden recogerse en l’Espai de la Música Mestre Vila 1 hora antes de la actuación
• Totes les actuacions són d' ENTRADA LLIURE.
• La sala s'obrirà ½ hora abans de l'actuació.
• Les entrades es poden arreplegar a l’Espai de la Música Mestre Vila 1 hora abans de l'actuació.FITXA ARTÍSTICA: Elena Farga, veu
IDIOMA: Castellà
DURACIÓ: 60’

Tots els públicsElena Farga és una jove artista valenciana. Apassionada de la música i amb un estil pop fresc, contundent i personal, les seues cançons es converteixen en històries cantades amb la seua particular veu i acompanyada per la guitarra, transmet profunds sentiments que emocionen i no deixen a ningú indiferent.
En els seus inicis va participar en el programa televisiu Factor X España, on es va posicionar com a favorita des de la primera gala. Hi va quedar 2a finalista gràcies a versions de les mítiques I will always love you, de Whitney Houston, i Mujer contra mujer, on va mostrar tota la seua sensibilitat com a intèrpret, i va fer que les llàgrimes brollaren dels ulls del mateix Risto Mejide. La particular veu de la cantant va enamorar els espectadors i el jurat des de la primera nota de l’audició fins al silenci que marcava el final de l’última interpretació.
A la fi de 2019 va llançar el seu primer single, titulat A medias, del qual és autora i produït per Fernando Boix, en el qual parla de vivències pròpies. Durant 2020 va continuar treballant en el que serà el seu 1r disc i que veurà la llum pròximament.