Teatre Municipal Francesc Tárrega

EL ESPEJO NEGRO Espejismo

EL ESPEJO NEGRO Espejismo

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

El públic, com una innocent Alicia, travessarà el cristall i s’endinsarà en la profunditat de l'espill negre: un món fosc on reina la llum, on resideixen criatures elegants, irreverents, tendres, perverses, solitàries, provocadores, ànimes plenes d'humor corrosiu i burleta.Un androgin i extravagant personatge eixit de les tenebres, ajudat per tres marionetistes, ens submergirà en un món paral·lel des de l'altre costat del vidre. Aquest és un espill que deforma el que veu per a mostrar-nos, sense pudor, els nostres pecats i baixeses.Música, llum, foscor, objectes, marionetes i actors ixen i entren de l'espill, un espill que els atraparà per a devorar-los sencerets, com un gran forat negre.

No recomendada para menores de 16 años

Horaris

Divendres 06 d’agost de 2021 - 23:00 h
Divendres 06 d’agost de 2021 - 20:30 h

Preu

12.00 €

AVÍS: A CAUSA DE LES NOVES MESURES SANITÀRIES RESTRICTIVES S'HA AVANÇAT L'HORARI DELS ESPECTACLES.


EL NOU HORARI ÉS A LES 20:30 H


Premi al millor espectacle de la Fira de Palma 2019


Fitxa artística: Autor i direcció: Ángel Calvente; Guió: Ángel Calvente i Angélica Gómez; Actors i manipuladors: Laín Calvente, Ángel Calvente i José Vera.
Companyia: Creada en 1989 per l'autor andalús Ángel Calvente, amb un llenguatge corrosiu i burleta. Els seus espectacles són provocadors, innovadors i tècnicament impecables, i han marcat un estil i una manera de fer teatre que l'identifiquen com a creador d'un nou estil de teatre amb marionetes. És a dir, amb un segell absolutament original, que dona als espectacles una marca amb denominació d'origen: El Espejo Negro.
Argument: El públic, com una innocent Alicia, travessarà el cristall i s’endinsarà en la profunditat de l'espill negre: un món fosc on reina la llum, on resideixen criatures elegants, irreverents, tendres, perverses, solitàries, provocadores, ànimes plenes d'humor corrosiu i burleta.
Un androgin i extravagant personatge eixit de les tenebres, ajudat per tres marionetistes, ens submergirà en un món paral·lel des de l'altre costat del vidre. Aquest és un espill que deforma el que veu per a mostrar-nos, sense pudor, els nostres pecats i baixeses.
Música, llum, foscor, objectes, marionetes i actors ixen i entren de l'espill, un espill que els atraparà per a devorar-los sencerets, com un gran forat negre.