Teatre Municipal Francesc Tàrrega

DE L’ÒPERA AL ROCK. GALA FINAL. Cristina Ramos & Solistas de Valencia

DE L’ÒPERA AL ROCK. GALA FINAL. Cristina Ramos & Solistas de Valencia

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

XVI Festival lírico Ópera Benicàssim

Horaris i entrades

Adquireix les teues entrades als següents enllaços:
Diumenge 11 d’agost de 2024 - 21:00 h

Preu

25 €

El Festival Líric Benicàssim 2024 rebrà en la nit de clausura, l'11 d'agost, tot un fenomen internacional: la soprano i cantant pop Cristina Ramos, que amb una particular barreja d'estils s'ha convertit en la guanyadora dels programes de televisió Got Talent d'Espanya i La Voz de Mèxic.

Acompanyada pel prestigiós grup instrumental Solistes de València, dirigit per Roberto Turlo, Cristina Ramos serà la protagonista de la gala final del certamen, una ocasió que els aficionats a la música no poden perdre's. La cantant i actriu es transforma en l'escenari en un autèntic monstre teatral gràcies a una veu prodigiosa i a un poder de comunicació que encisa el seu públic allà a on actua.

En el programa que interpretarà figuren àries tan conegudes com Je veux vivre, del Roméo et Juliette de Gounod, la delicada O mio babbino caro, de l'òpera Gianni Scchichi, de Puccini o l'escena d'Olympia d’Els contes de Hoffmann, d'Offenbach. També hi figurarà el millor teatre musical de Broadway o temes icònics del pop com I Am What I am o Hallelujah.