Teatre Municipal Francesc Tárrega

CIA. NUEVE DE NUEVE TEATRO “Con lo bien que estábamos” (Ferretería Esteban)

CIA. NUEVE DE NUEVE TEATRO “Con lo bien que estábamos” (Ferretería Esteban)

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la constitución, s/n

Esteban i Marigel tenen una ferreteria. Esteban i Marigel es volen. Esteban i Marigel són feliços i no es fan moltes preguntes. Tot molt bé. Són Esteban i Marigel. Però un dia el teatre ve al poble i Esteban deixa de ser Esteban.Es tracta d'un esperpent musical amb tints de melodrama, humor i misteri i referències a Buñuel, Jaques Brel, Chaplin, Rufus Wainwright i al folklore nacional.

No recomendada para menores de 16 años

Horaris

Divendres 09 de juliol de 2021 - 23:00 h

Preu

12.00 €

Millor espectacle teatral del 2020 pel Cultural. Candidata a Premis Max 2021


Fitxa artística: Dramatúrgia i direcció: Jose Troncoso; Intèrprets: Carmen Barrantes i Jorge Usón; Pianista: Néstor Ballesteros; Composició i direcció musical: Mariano Marín


Companyia: Nueve de Nueve Teatro és una companyia aragonesa formada l'any 2010 per quatre actors. Avui la conformen Carmen Barrantes, Laura Gómez-Lacueva i Jorge Usón. Produeixen i actuen en els seus propis espectacles en funció de les necessitats artístiques de cadascun. El primer espectacle va ser Al dente (2010), i ha fet gira per Miami, l'Uruguai i l'Argentina.
Argument: Esteban i Marigel tenen una ferreteria. Esteban i Marigel es volen. Esteban i Marigel són feliços i no es fan moltes preguntes. Tot molt bé. Són Esteban i Marigel. Però un dia el teatre ve al poble i Esteban deixa de ser Esteban.
Es tracta d'un esperpent musical amb tints de melodrama, humor i misteri i referències a Buñuel, Jaques Brel, Chaplin, Rufus Wainwright i al folklore nacional.

També et podria interessar...