Teatre Municipal Francesc Tárrega

CIA. MANOLO ALCÁNTARA presenta Déjà vu

CIA. MANOLO ALCÁNTARA presenta Déjà vu

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la constitución, s/n

Déjà vu ens parla de la distància entre una persona i els seus somnis, del que és i el que li agradaria ser. Somnis molt ambiciosos que desperten els seus aires de grandesa, però alhora impossibles, que el descoratgen. Especialment suggeridor, arriscat i fascinant… destil·la per moments un humor fi.Un espectacle visual, sense text, on es difuminen les fronteres entre la realitat i la fantasia a partir d'una història amb un punt de melancolia. Com si Bartleby l'escrivent es trobara de sobte immers en el món fabulós d'Alicia al país de les meravelles. Una realitat confusa en un espai i moment indeterminat, amb un espai escènic que juga amb la desproporció extrema de les mesures.L'univers sonor a través de la veu i el violí emfatitzen la dualitat de el personatge, transportant a un univers oníric.

No recomendada para menores de 7 años

Horaris

Dijous 12 d’agost de 2021 - 20:00 h

Preu

3.00 €

Sense text
Duració: 60 min
Fitxa artística: Idea, creació i direcció: Manolo Alcántara; Composició musical i arrendaments: Laia Rius; Intèrprets: Laia Rius, Manolo Alcántara i Andreu Sans/Silvia Compte; Suport intèrprets: Joan Trilla
Coproducció: del Festival GREC de Barcelona; Amb el suport de: Generalitat de Catalunya-ICEC, INAEM i IRL
Argument: Déjà vu ens parla de la distància entre una persona i els seus somnis, del que és i el que li agradaria ser. Somnis molt ambiciosos que desperten els seus aires de grandesa, però alhora impossibles, que el descoratgen. Especialment suggeridor, arriscat i fascinant… destil·la per moments un humor fi.
Un espectacle visual, sense text, on es difuminen les fronteres entre la realitat i la fantasia a partir d'una història amb un punt de melancolia. Com si Bartleby l'escrivent es trobara de sobte immers en el món fabulós d'Alicia al país de les meravelles. Una realitat confusa en un espai i moment indeterminat, amb un espai escènic que juga amb la desproporció extrema de les mesures.
L'univers sonor a través de la veu i el violí emfatitzen la dualitat de el personatge, transportant a un univers oníric.


Companyia: Soc autodidacta, em considere més artesà que artista. Cree els espectacles totalment des de la intuïció, el joc i la curiositat (cosa que em fa pensar, a vegades, que no sé res sobre circ). Accepte el risc del circ i el transforme per a compartir-lo amb el públic. Entenc, visc i cree el circ des de l'evolució. Un recorregut personal que passa per diferents etapes, totes importants. De fet, no entenc el moment actual sense cap etapa anterior.
Aquest recorregut s'inicia amb un interés purament demostratiu per a arribar a dia d’avui, en el qual m’agrada amagar la tècnica per a posar-la al servei de l'espectacle. En aquest procés, he arribat a tindre unes constants, com un ADN que perdura muntatge rere muntatge (aflora en cada muntatge): la creació pacient i sense pressa, apostar pel suggeriment abans que l'explicació gràfica de les històries, la cura en l'aspecte visual usant estructures innovadores i la música en directe.

També et podria interessar...