Teatre Municipal Francesc Tárrega

CIA LEAMOK presenta HANLE

CIA LEAMOK presenta HANLE

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la constitución, s/n

La cultura d'Internet, la urbana i la japonesa és combinen per a dinamitzar aquesta versió lliure de l'Hamlet de Shakespeare. Ángel no ha tingut molta sort en la vida, però això no te per què impedir-li arribar a on vol. Calç sacrificar molt per a reeixir; una vegada ho entens, no és tan difícil. Només pots confiar en el teu mateix. Calç sacrificar molt per a reeixir, però val la pena. Llaura que ens manipulen a través d'Internet, només és pot confiar en un mateix. Tant musical com estèticament, ens servim del trap per a comptar aquesta història i representar aquest moviment cultural que tant ha influït els mil·lennistes i en la generació Z. Per a aconseguir un ritme i un estil impetuós fem ús d'elements d'arts marcials com l'aikido.

Horaris

Diumenge 31 de març de 2024 - 19:00 h

Preu

3.00 €

Una versió més que lliure d'Hamlet
Millor espectacle per a adults en la Mostra de Teatre d’Alcoi 2022

 +16

Idioma: castellà
Duració: 60 min
Fitxa artística: Dramatúrgia i direcció Roberto Hoyo; Intèrprets: L. Carlos Gómez i Roberto Hoyo

Companyia: LEAMŎK és una plataforma artística de València fundada per Roberto Hoyo i Sofía Zaragoza a la fi de 2019. Ara com ara, es definix com jóven companyia de teatre, la qual ha sigut premiada pel seu primer espectacle per la Fundació SGAE, però l'objectiu a curt-mitjà termini és ampliar el seu espectre professional a altres disciplines artístiques com la il·lustració, la fotografia, el disseny gràfic i la música urbana, entre altres. Tots dos fundadors estan influenciats per moviments culturals joves com l'Hip hop, el Trap i el moviment dobe.

Argument: La cultura d'internet, la urbana i la japonesa es combinen per a dinamitzar esta versió lliure del ‘Hamlet’ de Shakespeare.

Ángel no ha tingut molta sort en la vida, però això no té per què impedir-li arribar on vol. Cal sacrificar molt per a tindre èxit, una vegada ho entens, no és tan difícil. Només pots confiar en tu mateix. Cal sacrificar molt per a tindre èxit, però val la pena. Ara que ens manipulen a través d'Internet, només es pot confiar en un mateix.

Tant musical com estèticament, ens servim del trap per a contar esta història i representar este moviment cultural que tant ha influït als Millennials i la Generació Z. Per a aconseguir un ritme i un estil impetuós fem ús d'elements d'arts marcials com l'aikido.

També et podria interessar...