Teatre Municipal Francesc Tàrrega

CÍA CASCAI TEATRE presenta Un Tal Quijote

CÍA CASCAI TEATRE presenta Un Tal Quijote

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

XXX Festival de Teatre amb Bon Humor

Horaris i entrades

Adquireix les teues entrades als següents enllaços:
Divendres 26 de juliol de 2024 - 23:00 h

Preu

6 €

Públic adult

Idioma: castellà
Fitxa artística: Creació: Marcel Tomàs i Susana Lloret; Direcció artística: Marcel Tomàs i Marta Ribera; Intèrprets: Marcel Tomàs i Toni Escribano; BSO: Carles Serras; Intèrprets musicals: Aleix Cansell i Tomàs Pujol

Companyia: Marcel Tomás funda la companyia Cascai Teatre juntament amb Susana Lloret en 1998. Al llarg d'aquests més de 25 anys ha creat 19 espectacles, 16 dels quals de creació pròpia, apostant per un llenguatge basat en la renovació dels gèneres de l'humor clàssic i la creació d'un univers propi.

Argument: Un espectacle delirant on els protagonistes i els espectadors quedaren atrapats per les aventures d'aquesta novel·la universal. Amistat i llibertat, una burla pacifista que ens ensenya a lluitar pel que volem sense por de ser diferents. Entreu i gaudiu de les històries que ens va regalar aquest boig meravellós a qui al final tothom va acabar donant la raó.
Marcel Tomàs torna als escenaris amb una proposta d'humor i multidisciplinària que pren l'obra d’El Quixot com a punt de partida.
Una obra amb molt de sentit de l'humor, una burla pacifista carregada de mala llet.