Teatre Municipal Francesc Tàrrega

BULLANGA COMPAÑÍA TEATRAL presenta LA NIÑA QUE QUERÍA LLEGAR A LA PAZ

BULLANGA COMPAÑÍA TEATRAL presenta LA NIÑA QUE QUERÍA LLEGAR A LA PAZ

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

XXXII FESTIVAL DE TEATRE I BIBLIOTECA DEL MAR

Horaris i entrades

Adquireix les teues entrades als següents enllaços:
Dijous 01 d’agost de 2024 - 20:00 h

Preu

3 €

+ 8 anys i públic familiar

Idioma: castellà
Duracion: 50 min
Fitxa artística: Autoria i direcció: Adrián Novella; Ajudant de direcció: Vicent Pastor; Intèrprets: Lia Herbor, Joan Isern i Ariana Higón; Composició i producció musical: Javier Abreu; Assessoria de moviment i coreografia: Alejandra García; Construcció i assessoria de marioneta: Nelo Sebastián
Companyia: Textos propis, llibertat creativa per als actors i potenciació de la relació amb l'espectador són els tres eixos que guien la carrera de Bullanga Cia. Teatral. L'inconformisme podria el quart.
Les seues obres inclouen Juego de niñas (Premi Max del públic 2018), El pacto (2018, candidata als Premis Max per millor text i millor espectacle revelació) i El niño que quería una falda escocesa (2022, Premi de Teatre Infantil Escalante).
Argument: Els focs artificials omplin de llum el cel. Per a la xiqueta protagonista és un espectacle, però els adults els veuen amb uns altres ulls, plens de por. Per això, el pare animarà la xiqueta a fugir i veure els coets des de més lluny, fins que aplegue a un lloc anomenat La Paz. Una bella al·legoria sobre la guerra vista des de la mirada infantil.