Teatre Municipal Francesc Tárrega

BORJA COBEAGA – DIEGO SAN JOSÉ presenten LOS 20 AÑOS DE FICCIÓN DE BORJA COBEAGA AMB TONI ACOSTA

BORJA COBEAGA – DIEGO SAN JOSÉ presenten LOS 20 AÑOS DE FICCIÓN DE BORJA COBEAGA AMB TONI ACOSTA

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Diego San José i Borja Cobeaga estan darrere de milers de les hores còmiques de la televisió i el cinema que hem vist en els últims 20 anys. Són dos dels guionistes i directors més celebrats de la comèdia a Espanya.Es van conéixer en el mític Vaya semanita, del qual Borja era director fa exactament dues dècades, i ací va començar la festa. Es van fer riure mútuament, van congeniar a l'instant, d'una manera absoluta, en l'humor i en tot.Fa ara 20 anys d'eixe idil·li de riures i trames, de guions d'humor, de sàtira i de tendresa, d'idees boges i audaces. I ací continuen, amb un amor consolidat i ferm, després d'una llista llarguíssima de produccions que han fet junts i per separat.Pagafantas, Fe de etarras, Ocho apellidos vascos, Ocho apellidos catalanes, Súper López, Les aventures de Tadeo Jones, Vaya semanita, Qué vida mas triste, No controles, Vamos Juan, Vota Juan, Venga Juan, Negociador, No me gusta conducir…

No recomendada para menores de 12 años

Horaris

Divendres 18 d’agost de 2023 - 23:00 h

Preu

9.00 €

ARTISTA INVITADA TONI ACOSTA


Idioma: castellà


Diego San José i Borja Cobeaga estan darrere de milers de les hores còmiques de la televisió i el cinema que hem vist en els últims 20 anys. Són dos dels guionistes i directors més celebrats de la comèdia a Espanya.
Es van conéixer en el mític Vaya semanita, del qual Borja era director fa exactament dues dècades, i ací va començar la festa. Es van fer riure mútuament, van congeniar a l'instant, d'una manera absoluta, en l'humor i en tot.
Fa ara 20 anys d'eixe idil·li de riures i trames, de guions d'humor, de sàtira i de tendresa, d'idees boges i audaces. I ací continuen, amb un amor consolidat i ferm, després d'una llista llarguíssima de produccions que han fet junts i per separat.
Pagafantas, Fe de etarras, Ocho apellidos vascos, Ocho apellidos catalanes, Súper López, Les aventures de Tadeo Jones, Vaya semanita, Qué vida mas triste, No controles, Vamos Juan, Vota Juan, Venga Juan, Negociador, No me gusta conducir…


Per a celebrar tot això, per a divulgar la faena àrdua, i mai prou valorada del guioniste, se’n van de gira per Espanya, en trobades culturals, audiovisuals, desenfadades i amb substància. De moment tindran lloc en set ciutats: Sant Sebastià, Bilbao, València, Logronyo, Màlaga, Vitòria i Saragossa, i més tard en totes aquelles que vulguen unir-se al festival.


PER QUÈ AQUEST TOUR?
Per pur amor pel guió, per aquells que escriuen guions de ficció. Per amor per les bones rialles, que mira que són difícils d’aconseguir. Per a divulgar la faena dels guionistes, per a explicar al públic com i per què s'alça una sèrie, què du l’ésser humà a tancar-se dies, mesos, i crear trames, traçar personatges, combinar històries, concloure-les en alt, rodar-ne, patir amb cada línia que no ix, eixir exultant d'un rodatge o afonar-se en la misèria quan una bíblia en la qual havies esmerçat centenars d'hores no te l'aproven al final.