Plaza de la Constitución

BENICÀSSIM.POP

BENICÀSSIM.POP

Apta para todos los públicos

Horaris

Dissabte 09 de setembre de 2023 - 00:00 h

Preu

Gratuït

Després de 10 anys de recorregut, Benicàssim.pop, juntament amb l'Ajuntament de Benicàssim, es planteja renovacions en les seues activitats musicals per a continuar reforçant el suport als músics locals. Amb este objectiu en ment, hem preparat per al dissabte 9 de setembre un festival de carrer que durarà des del matí fins a la nit. Entre les diferents activitats, s'organitzaran quatre concerts de vesprada que tindran lloc en diverses places de la localitat. Estos concerts gratuïts seran de xicotet format i en horaris diferents perquè el públic que ho desitge pugues assistir a tots.

La coneguda periodista Virginia Díaz (Els concerts de Radi 3 - RTVE, 180 Graus Radi 3 - RTVE, Cachitos de ferro i crom La 2 - RTVE) ha sigut l'encarregada de realitzar la selecció dels quatre grups o artistes locals que actuaran en esta edició de Benicàssim.pop al llarg de la vesprada. A més, la jornada es clausurarà amb el concert del grup Auxili en el Teatre Municipal Francesc Tàrrega.

- 11-14 hores, plaça de la Constitució: mercat ambulant musical, jocs populars de fabricació pròpia i amb materials recuperats i dj amb música ambient.
- A partir de les 17.30 hores, quatre concerts sorgits de la convocatòria Benicàssim.pop 2023, en diferents ubicacions.

18 h. C/ La Sequiota: Júnior Mackenzie

19 h. C/ Els Dolors (Espai de la música) : Capità Ludd

20 h. Plz. de l'Estació: Valent Bosc

21 h. Plz. de la Constitució: Groenlàndia

- 23.00 hores, concert d'Auxili en el Teatre Municipal.

També et podria interessar...