Teatre Municipal Francesc Tárrega

BAMBALINA TEATRE PRACTICABLE presenta ‘CU-CU’

BAMBALINA TEATRE PRACTICABLE presenta ‘CU-CU’

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Si eres xicotet, o ho has sigut alguna vegada, hauràs comprovat que créixer no sempre és fàcil… Al cos li passen coses que no entens, et sorgeixen preguntes per a les quals no obtens respostes, et mires en l'espill i t'agradaria que el nas deixara de créixer-te tan ràpid… T'ha passat, veritat? A nosaltres també, per això hem creat aquest espectacle. No et donarem solucions, però intentarem que veges que res és tan important i que acceptar-te i voler-te, així com eres, fins i tot aprendre a riure't de tu mateix, és la manera de fer que les preocupacions se’t minimitzen i fins i tot desapareguen.L'espectacle es compon de tres històries que funcionen de manera independent, protagonitzades per xiquets diferents que plantegen tres “problemes” o preocupacions de diferent índole

Especialmente recomendada para la infancia

Horaris

Dissabte 25 de març de 2023 - 18:30 h

Preu

3.00 €

+ 5 i públic familiar


Idioma: valencià
Fitxa artística: Direcció: Jaume Policarpo; Intèrprets: Águeda Llorca, Pau Gregori, Jorge Valle


Companyia: La trajectòria de Bambalina es podria definir com una contínua cerca de la identitat del titella. Ho confirma l'experimentació i aprenentatge de diferents tècniques de manipulació en els seus primers anys (guant, varetes, fils, màscares…), així com els diferents materials emprats per a dissenyar-ne i construir-ne. Sens dubte, serà la tècnica bunraku la més desenvolupada i personalitzada, que es convertirà en un dels aspectes més recognoscibles del seu teatre.


Argument: Si eres xicotet, o ho has sigut alguna vegada, hauràs comprovat que créixer no sempre és fàcil… Al cos li passen coses que no entens, et sorgeixen preguntes per a les quals no obtens respostes, et mires en l'espill i t'agradaria que el nas deixara de créixer-te tan ràpid… T'ha passat, veritat? A nosaltres també, per això hem creat aquest espectacle. No et donarem solucions, però intentarem que veges que res és tan important i que acceptar-te i voler-te, així com eres, fins i tot aprendre a riure't de tu mateix, és la manera de fer que les preocupacions se’t minimitzen i fins i tot desapareguen.
L'espectacle es compon de tres històries que funcionen de manera independent, protagonitzades per xiquets diferents que plantegen tres “problemes” o preocupacions de diferent índole:
Història 1. El desenvolupament propi del creixement: un xiquet que es pixa al llit.
Història 2. Les peculiaritats físiques: una xiqueta amb les orelles molt grans.
Història 3. La parla: una xiqueta amb problema de rotacisme.