Villa Elisa

Assaig obert + xarrada col·loqui. Rinat Shaham & Solistes de València

Assaig obert + xarrada col·loqui. Rinat Shaham & Solistes de València

Acostar el públic als artistes ha sigut un dels objectius del Festival de Benicàssim pràcticament d’ençà que es va crear. Per això el dijous 4 d'agost (19 h), al Palauet Municipal de Vil·la Elisa, se celebrarà un assaig obert del concert que la soprano Rinat Shaham, juntament amb l'ensemble Solistes de València,) dirigits per Roberto Turlo, oferirà el dissabte 6 d'agost (21 h), al Teatre Municipal Francesc Tàrrega.

Apta para todos los públicos

Horaris

Dijous 04 d’agost de 2022 - 19:00 h

Preu

No hi ha informació sobre aquest tema

Assaig obert + xarrada col·loqui. Rinat Shaham & Solistes de ValènciaAcostar el públic als artistes ha sigut un dels objectius del Festival de Benicàssim pràcticament d’ençà que es va crear. Per això el dijous 4 d'agost (19 h), al Palauet Municipal de Vil·la Elisa, se celebrarà un assaig obert del concert que la soprano Rinat Shaham, juntament amb l'ensemble Solistes de València,) dirigits per Roberto Turlo, oferirà el dissabte 6 d'agost (21 h), al Teatre Municipal Francesc Tàrrega.


Els assistents a la trobada del dijous tindran l'oportunitat de conéixer de primera mà detalls de com els artistes desenvolupen el seu treball a teló baixat; en finalitzar, s'obrirà un col·loqui entre públic i artistes moderat pel mestre Turlo en el qual es podran intercanviar impressions i satisfer totes les curiositats dels melòmans. Una experiència única i molt recomanable.

També et podria interessar...