Teatre Municipal Francesc Tàrrega

ANITA MARAVILLA presenta LAS COTTON

ANITA MARAVILLA presenta LAS COTTON

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

XXXII FESTIVAL DE TEATRE I BIBLIOTECA DE LA MAR

Horaris i entrades

Adquireix les teues entrades als següents enllaços:
Dissabte 31 d’agost de 2024 - 20:00 h

Preu

3 €

TEATRE DE TITELLES

+ 5 anys i públic familiar

Idioma: sense text
Duració: 50 min
Fitxa artística: Idea original: Miren Larrea: Direcció: Iván Alonso; Intèrprets: Miren Larrea, Valentina Raposo / Maren Basterretxea; Música original: Fran Lasuen

Companyia: Anita Maravillas és una companyia dedicada al teatre de titelles per complet, amb una llarga formació i investigació des dels seus inicis a Barcelona i espectacles creats i produïts al País Basc, en estreta col·laboració amb el Zornotza Aretoa i la productora Portal 71.
Va ser creada l'any 2005 per Miren Larrea (País Basc) i Valentina Raposo (Xile). Ambdues es van formar en diferents tècniques del teatre de titelles, de la mà de titellaires com Pepe Otal, Jordi Bertran o la Cia. Herta Frankel, amb qui van arribar a perfeccionar la tècnica de la marioneta de fil. En la companyia s'integren Iván Alonso en la direcció i Ion Chávez en la il·luminació. Tots dos han passat a ser creadors i part estable del col·lectiu Anita Maravillas.

En els processos creatius de la companyia és essencial el taller de construcció de titelles: allí naixen els personatges i es cuida fins al més mínim detall.

Argument: Deixant arrere els perills del seu poble natal, la família Cotton es dirigeix a la ciutat buscant noves vides i oportunitats. Entre les teulades i les llums de la ciutat, entre les teles, els fils i les màquines de la fàbrica, la mare i les dos filles viuran noves aventures i perills desconeguts. Però aquesta vegada no estan soles i es llançaran amb força al desig de ser felices.