Teatre Municipal Francesc Tàrrega

ALBERTO VELASCO presenta SWEET DREAMS

ALBERTO VELASCO presenta SWEET DREAMS

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la Constitución, s/n

Horaris i entrades

Adquireix les teues entrades als següents enllaços:
Dissabte 22 de juny de 2024 - 22:30 h

Preu

6 €

Queer Fest

Públic adult

Idioma: castellà
Duració: 80 min

Fitxa artística: creació i interpretació: Alberto Velasco; ajudant: Maria Pizarro; escenografia: Alessio Meloni.
Argument: Per què soc així? No vull ser així. Vull poder ser un altre i canviar això que em condiciona les decisions, el model de vida, els anhels, els desitjos i les relacions. Vull viure en una altra pel·lícula que no m'obligue a seguir uns camins concrets. Vull recuperar la il·lusió en l'amor, la il·lusió en general, i no vull que totes les cançons parlen de tu.
Vull poder deixar de mirar les xarxes socials en bucle i ser capaç de mantindre una rutina més d'una setmana.
Vull compartir amb tu tot això perquè sé que també és teu i precisament per eixa sensació de no sentir-nos tan a soles en el món durant una hora ja haurà valgut la pena esta Sweet Dreams. Una peça de dansa en la qual es parla; un espectacle d'humor en el qual es plora, i un drama en el qual hi ha playbacks i classes de cuina. Un espectacle sobre, malgrat tot, les ganes de viure.

Companyia: Velasco (1983) estudia art dramàtic a Valladolid i continua formant-se amb mestres de la interpretació com Andrés Lima, Eugenio Barba i Rosario Ruiz Rodgers, entre altres.
Actor indispensable en l'escena espanyola, ha treballat entre altres amb Carlota Ferrer en Los nadadores nocturnos (nominat Millor Actor Secundari de Teatre per la Unió d'Actors 2016), Chevi Muraday en Juana / Cenizas / En el desierto (Premi Max de les Arts Escèniques al Millor Espectacle de Dansa 2015).
Com a director d'escena els seus muntatges s'han pogut veure a tot el món ¡Vaca!, La inopia, Escenas de caza o Danzad malditos (Premi Max de les Arts Escèniques al Millor Muntatge Revelació 2015).

També et podria interessar...