Teatre Municipal Francesc Tàrrega

El Teatre Municipal Francesc Tàrrega va ser inaugurat el 17 de març de 1994 i la seua sala principal té una capacitat per a 380 persones. És un dels espais culturals més dinàmics de la localitat, amb programació permanent durant tot l’any de projeccions cinematogràfiques; espectacles teatrals, de dansa i musicals; exposicions o congressos.

A més de la seua sala principal per a arts escèniques i cinema, el Teatre Municipal de Benicàssim disposa d’una sala específica per a exposicions, la Sala Escena.

Totes les seues activitats són gestionades directament per l’Ajuntament, encara que qualsevol ciutadà pot sol·licitar el seu ús seguint les bases de l’ordenança municipal.

El Teatre Municipal compta amb oferta escolar per a centres educatius de Benicàssim i reduccions en les tarifes per raó de col·lectiu beneficiat. L’adquisició d’entrades es pot realitzar a través de la pàgina web entrades.benicassim.es i en la taquilla de l’espai, oberta una hora abans de cada funció.

Bonocine: 16 euros per a huit pel·lícules en un termini màxim de tres mesos.

Bonoinstitut: preu reduït per a la comunitat escolar de l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim. L’abonament se sol·licita a la Casa de Cultura presentant el carnet d’estudiant i una fotografia.

Documents d’interés:
Ordenança Fiscal Reguladora de les Taxes per al Teatre Municipal i l’Espai de la Música
Fitxa tècnica i plànols del Teatre Municipal

CONTACTE

964 30 31 69 (horario de actividad) 964 30 09 62 (resto de horario)

Plaza de la constitución, s/n

Obertura de taquilla una hora abans de cada espectacle.